28. oktobar 2021.28. okt 2021.
28 toplih kuća po standardima
OPŠTINA VLADIMIRCI

28 toplih kuća po standardima

Lokalna samouprava Opštine Vladimirci uz pomoć ministarstva rudarstva i energetike po sistemu, rečeno učinjeno, sklopili su ugovore o sufinansiranju sa 28 domaćinstava o dodeli bespovratnih sredstava krajnjim korisnicima. Sredstva se odnose za zamenu stare stolarije koja će biti zamenjena novom po evro standardima, zadovoljno tvrdi čelni čovek opštine Goran Zarić:

„Lepo je biti deo ove priče ako znamo koliko se rasipa energije usled dotrajale stolarije. To je samo jedan od koraka a u okviru mogućnosti da pomognemo žiteljima naše opštine da na ovaj način dođu do optimalnijih uslova života na vekovnim ognjištima, uz zahvalnost i ministarstvu, eto prilike da sve odenu u novo savremeno ruho, zadovoljno je govorio predsednik Opštine Vladimirci.



Nije krila zadovoljstvo ni načelnica opštinske uprave Slavica Mirković ističući da se radi o poslu vrednom 2 miliona dinara a da će realizacija početi za koji dan:
„Sklopljeni su ugovori po kojima polovinu neophodnih sredstava obezbeđuje Ministarstvo i naša lokalna samouprava , a drugu polovinu krajnji korisnik . Tako se građanima brigom o njihovim troškovima za toplotnu energiju direktno pomaže da žive i udobnije na teritoriji svoje opštine, reči su načelnice.
U nizu aktuelnih dešavanja kako se bliži zima i intenzitet raste kako bi se izašlo potrebama građana u susret.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa