Info

16. jun 2022.16. jun 2022.
Priznanje za „Vrelo“
Svečane dodele nagrada “Etnobrend Godine 2021“

Priznanje za „Vrelo“

Sa područja Mačvanskog upravnog okruga nagrada “Etnobrend Godine 2021.” dodeljena je proizvođaču Destico M&M iz Ljubovije za rakiju “Vrelo” u grupi rakije i alkoholna pića
U sredu 08.juna, u organizaciji ekonomskog portala privredni.rs i Zadružnog saveza Srbije održana je svečana dodela nagrada “Etnobrend Godine 2021.”. Ova značajna manifestacija se organizuje od 2019.godine i ovo je četvrti put za redom da se najboljima dodeljuju nagrade i priznanja u više robnih kategorija.

Domaćin organizacije svečane dodele nagrada “Etnobrend Godine 2021.” je Zadružni savez Srbije . Na samom početku prisutne su pozdravili predsednik Zadružnog saveza Srbije Nikola Mihajlović i glavni i odgovorni urednik portala privredni.rs Marija Božanić.Svečanosti su prisustvovali predstavnici Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede uz čiju podršku se manifestacija organizuje, državni sekretari Senad Mahmutović i Velimir Stanojević, dobitnici nagrada,stručnjaci u oblasti brendiranja, predstavnici privrednika i poslovnog sveta.

Svoje proizvode su predstavili dobitnici nagrada ,a portal privredni.rs objavio je i specijalno izdanje “Najbolji etnobrendovi” u kome su publikovani nagrađeni u 14 kategorija i to najbolji med i proizvodi od meda,kolači i ostali slatki proizvodi, prerada voća, vino i akloholna pića, rakije i alkoholna pića ,mleko i mlečni proizvodi, prerada voća i povrća, kultura i tradicija.

Sa područja Mačvanskog upravnog okruga nagrada “Etnobrend Godine 2021.” dodeljena je proizvođaču Destico M&M iz Ljubovije za rakiju “Vrelo” u grupi rakije i alkoholna pića.

Svečanosti je prisustvovao i načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac.
Kabinet načelnika Vladana Krasavca

Najnoviji broj

29. septembar 2022.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa