30. mart 2023.30. mar 2023.
Sparing u Kotoru (foto: VK Šabac FB))

Sparing u Kotoru (foto: VK Šabac FB))

VATERPOLO: SUPER LIGA

Uvod u plej of

Dva rivala odlična provera pred plej of. Napredak ostvaren, ali još postoje oscilacije. U Kotoru bez tri prvotimca. Dobrim nastupom ratse samopouzdanje
Reprezentativna duga pauza je završena i vreme je za završncu vaterpolo sezone u Srbiji. Nokaut faza plej ofa je svakako najvažniji deo, no do nje su preostala još dva meča uz mogućnost drugačije preraspodele mesta među prvih pet ekipa. Šabac je pauzu dočekao na mestu pet, eventualno bi mogao do pozicije četiri, iako ni to neće značjano menjati situaciju pred četvrtfinale. Ipak, uspesi protiv Valisa i Radničkog su zalog samopouzdanju ekipe.

-Moramo da korsitimo svaku situaciju kako bi podigli dodatno formu pred četvrtfinal. Valis u duel ulazi rasterećeno, ali ukoliko ih neko potceni može biti u velikom problemu. Premijer Regionalna liga im je izmakla za jedan gol. Radnički Kragujevac je svima poznat, učesnik Lige šampiona, drugi favoriti Lige, a još mogu možda i do prvog mesta pred plej of, očekujem lep derbi. U četvrtfinalu odlučuju nijanse i forma mora biti najbolja moguća – ističe trener Nemanja Ličanin.

Poslednja provera na priprema bili su sparing treninzi sa kotorskim Primorcem, nekadašnjim šampionom Evrope. Gavrilović, Stanić i Koptsev nisu putovali zbog povreda i upitni su za Valis.

-Zadovoljan sam onim što sam video u Kotoru, izgledali smo dobro, predan rad na pauzi daje rezultate, ali još dozvoljamo oscilacije tokom igre, odnosno pad koncentracije, kao i individualne greške, sve što moramo eliminisati tokom naredna dva meča – dodao je Ličanin.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa