6. april 2023.6. apr 2023.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

ORGANIZOVANI SUSRETI UČITELjA POD POKROVITELjSTVOM GRADA ŠAPCA

Ulaganje u obrazovanje je ulaganje u budućnost

Odabirom seminara Društvo učitelja Šapca radi na usavršavanju kompetencija prosvetnih radnika radi kvalitetnije realizacije nastavnih aktivnosti. Grad Šabac omogućio je zaposlenima u prosveti da se usavršavaju u svom gradu, obezbeđivanjem uslova i finansijskom podrškom
U osnovnoj školi „Nata Jeličić“, protekle subote, okupilo se 300 učitelja koji su prisustvovali radionicama akreditovanih predavača. Susrete je organizovalo Društvo učitelja, pod pokroviteljstvom Grada Šapca. Iz budžeta grada za ovu godinu opredeljeno je milijardu i 315 miliona dinara za obrazovanje.

Uživo je više interakcije i smeha, međusobnog druženja. Susreti su koncipirani kao dan stručnog usavršavanja za učitelje za koje je organizovano deset seminar


- Odabirom seminara Društvo učitelja Šapca radi na usavršavanju kompetencija prosvetnih radnika radi kvalitetnije realizacije nastavnih aktivnosti. Grad Šabac omogućio je zaposlenima u prosveti da se usavršavaju u svom gradu, obezbeđivanjem uslova i finansijskom podrškom. Takođe, realizacijom ovakvih susreta podižemo kvalitet nastavnog procesa za učenike, istakao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i dodao da će grad Šabac nastaviti da podržava obrazovanje, jer je to ulaganje u sigurnu budućnost.

Foto: Glas Podrinja


Prema rečima Suzane Mijušković, predsednika Društva učitelja Šapca, susreti su, posle dve godine rada onlajn, drugačiji.

- Uživo je više interakcije i smeha, međusobnog druženja. Susreti su koncipirani kao dan stručnog usavršavanja za učitelje za koje je organizovano deset seminara, kaže Mijušković, i dodaje da je Šabac jedini grad u Srbiji koji je pokrovitelj Susreta učitelja.
M.F.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa