28. decembar 2023.28. dec 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

DRAGAN RISTIĆ, DIREKTOR JKP „PARKING ŠABAC“

Bez promene cena i u narednoj godini

Što se tiče politike cena, nisu planirane promene cena SMS poruka, kao ni mesečnih kartica ni u toku naredne godine. Cene su na snazi od 2017. godine. Na teritoriji grada postoji 1.970 parking mesta pod naplatom, od čega je 65 predviđeno za osobe sa invaliditetom, što je 3,3 odsto. Postoje dve parking zone, crvena gde je cena 42 dinara po satu i plava čija je cena 36 dinara po satu. Veoma je popularna i dnevna karta za sve zone po ceni od 156 dinara, koja važi 24 časa
JKP „Parking Šabac“ u godini na izmaku je realizovao postavljene zadatke iz svoje delatnosti. Podsećam da ovo preduzeće upravlja javnim parkiralištima na teritoiji grada Šapca. Upravljanje podrazumeva, pre svega, stvaranje i održavanje uslova za korišćenje javnih saobraćajnih površina i posebnih prostora određenih za parkiranje motornih vozila, kao i uslužno uklanjanje, premeštanje i čuvanje nepropisno parkiranih vozila. Tokom ove godine realizovana je nabavka specijalnog vozila za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila. Ovo preduzeće je pre svega servis građana zadužen za održavanje komunalnog reda, što se prvenstveno odonosi na mirujući saobraćaj, ali u velikoj meri ima uticaj i na bezbednost u saobraćaju. Rezultati rada u oblasti mirujućeg saobraćaja vide se u tome da se smanjuje broj nepropisno parkiranih vozila, uvođenjem i uređenjem organizovanog parkiranja. Cilj je povećanje komunalne kulture u oblasti mirujućeg saobraćaja.

Treba imati u vidu i dalji nastavak komunalnog, infrastrukturnog i urbanističkog razvoja grada, koji će svakao pratiti i fizički obim izvršenih usluga od strane našeg preduzeća. Što se tiče politike cena, nisu planirane promene cena SMS poruka, kao ni mesečnih kartica ni u toku naredne godine. Cene su na snazi od 2017. godine. Na teritoriji grada postoji 1.970 parking mesta pod naplatom, od čega je 65 predviđeno za osobe sa invaliditetom, što je 3,3 odsto. Postoje dve parking zone, crvena gde je cena 42 dinara po satu i plava čija je cena 36 dinara po satu. Veoma je popularna i dnevna karta za sve zone po ceni od 156 dinara, koja važi 24 časa.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa