4. april 2024.4. apr 2024.
Trener vređa sudiju
BILO JE U GLASU – 07.04.1964.

Trener vređa sudiju

Meč Mačve i Napretka je prekinut u 70. minutu pri rezultatu 0:0. Šta je razlog?Rosić je s leve strane nabacio visoku loptu koju je Kostić 2 ubacio glavom u mrežu. Glavni sudija Jakovljević nije priznao ovaj pogodak pošto mu je pomoćni sudija signalizirao ofsajd. Publika je oštro reagovala. Kapiten Mačve Stefanović je prišao je linijskom sudiji Radivojeviću da traži objašnjenje, ali je sudija ostao pri svome. Njima je prišao glavni sudija i rekao Stefanoviću da se udalji što je ovaj i učinio. Sve bi se dobro završilo da se nije umešao trener drugog tima Mačve Boba Kovačević. On je počeo da vređa sudiju Radivojevića i ovaj je zahtevao da se povuče u gledalište. U pratnji funkcionera Mačve krenuo je u tom pravcu, ali je u prolazu, prema zapisniku delegata Šelića, zastao i stavio opušak na nos Radivojevića.

Kovačević je napustio igralište, ali je Jakovljević prekinuo meč.

-Došli ste ovde da se učite da sudite, zašto ste poništili regularan gol? – citirao je za naš list Kovačević reči kojim je prigovorio sudiji i dodao da je napuštajući teren revoltiran samo dotakao sudiju po licu i da opušak od cigarete nije imao, jer uopšte nije pušač.

Predsednik Mačve Bugarčić osudio je postupak Bobe Kovačevića najavivši kaznu, a klub je uputio i prigovor na suđenje. Smatraju da je odluka doneta prebrzo i prestrogo, bez konsultacije sa delegatom, iako je meč mogao biti nastavljen. Bigarčić je dodao da se na licu Radivojevića nisu videli tragovi povreda.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa