Инфо

13. септембар 2018.13. сеп 2018.
РАДНИЧКИ И МАЧВА ГОСТУЈУ У НАСТАВКУ ЗОНЕ

ИЗНЕНАЂЕЊА ЖЕЛЕ НОВЕ УСПЕХЕ

Шабачки “Раднички” и “Мачва” Богатић најпријатнија изненађења на старту Зоне. Улогу фаворита лиге и наредног кола остављају другима, али желе да серију успеха наставе у Лешници и Крупњу
Довољно је погледати табелу и видети колико су новајлије са овог подручја добро стартовале и зашто су најпријатнија изненађења прва три кола. У три кола, против зонашки искуснијих ривала демонстрирали су зрелост, стрпљење и идеју када је најпотребније.
“Раднички” је против “Диваца” лоше почео, али је чекао наставак да преузме контролу. У Крупњу се вратио када је изгледало да је пораз неизбежан и 0:2, на тешком гостовању, једном од најтежих у лиги, претворио у бод, а потом је добро одговорио на стрес услед незаслуженог заостатка на полувремену против имењака из Клубаца, иако су Шапчани доминирали читав меч, у приликама и игри. После две сезоне, поново ће укрстити копља са екипом из Лешнице. Уз “Мачву” “Борац” је једини клуб са којим су шабачки “црвени” играли првенствене дуеле у периоду после оживљавања клуба 2013. У две сезоне Окружне лиге, 2016. и 2017. године, по правилу су домаћини славили у окршајима ових ривала. Лешничани су претходне године били одлични у Зони “Дрина”, а ове су, као и “Раднички” без пораза у три кола. Сигурно су славили у јединој утакмици у Лешници, а остали непоражени на јако тешким теренима у Мионици и Ваљеву. У свом саставу “Борац” има неколико играча са српсколигашким искуством и генерално искуснији тим, те је фаворит и у недељу, но све што иде у корист Лешници, Шапчани желе да “покоре” оптимизмом и вером у своје могућности.
Иако су “Дивци” незгодан, дефанзивно оријентисан ривал, Богатинци су успешно сезону почели пред домаћом публиком. Пре ове победе, са два меча у Лајковцу, донели су, више него задоваљавајућа четири бода. “Мачва” препушта “Рађевцу” звање фаворита пред дерби у недељу, но сав притисак, и без таквог епитета, већ је на леђима “црно-наранџастих”. Циљају Српску лигу, а само су бод освојили до сада и ништа осим победе није задовољавајуће за њих.
Оба дуела, у Лешници и Крупњу, предвиђена су за недељу, од 16 часова.
РАДНИЧКИ – РАД. СТОБЕКС 3:2 (1:2)
Стадион Борца. Гледалаца: 300. Главни судија: Стефан Митровић (Ваљево), помоћници: Весић (Ваљево) и Милошевић (Љубовија). СТРЕЛЦИ: А. Пантић у 27. и 55. Лончар (11 м) у 80. минуту (Раднички Шабац); Тадић у 25. и Матић у 29. (Рад. Стобекс). ЖУТИ КАРТОНИ: Лујановић (Раднички Шабац); Д. Матић, Петровић, Мићић, Н. Матић, Перић (Рад. Стобекс).
РАДНИЧКИ ШАБАЦ: Вучинић, Полић, Домазет, Шкорић, Рувидић, Лујановић, Н. Пантић (Лончар), Будечевић (Марковић), А. Пантић, Јовичић (Арнаутовић), Ширгић.
РАД. СТОБЕКС: Пешић, Пуртић, Јовановић, Д. Матић, Тадић, Јеремић (Перић), Гаврић, Петровић, Мићић, Стојановић, Н. Матић.

МАЧВА (Б) – ОФК ДИВЦИ 1:0 (0:0)
Богатић. Гледалаца: 200. Главни судија Петар Нешковић (Уб), помоћници: Јосиповић (Шабац) и Чотрић (Лозница). СТРЕЛЦИ: Јокић у 71. минуту (Мачва). ЖУТИ КАРТОНИ: Петровић, Мићић, Радукић, Јокић (Мачва); Ковачевић, Радовановић, Лукић, Тодоровић, Веселиновић (ОФК Дивци).
МАЧВА (Б): Степановић, Петровић (Васић), Теодоровић (Берић), Гаврић, Ђокић, Панић, Ђурђевић, Мићић, Радукић, Угљешић, Исаковић (Јокић).
ОФК ДИВЦИ: Ивановић, Весић (Влајковић), Терзић (Драгојловић), Митровић, Тодоровић, Радовановић, Стијеља, Веселиновић, Томић (Ковачевић), Прокић, Лукић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa