Инфо

13. септембар 2018.13. сеп 2018.
ЗАДОВОЉЕНЕ  ПОТРЕБЕ МЕШТАНА
ПРЊАВОР

ЗАДОВОЉЕНЕ ПОТРЕБЕ МЕШТАНА

Надам се да ће се добра сарадња коју наша Месна заједница остварује са Градом наставити. Позвао бих овом приликом становнике свих месних заједница да се упишу у спискове за непосредно одлучивање и дају предлоге за пројекте који могу унапредити квалитет живота – истакао је Туфегџић
Асфалтирање улице од 310 метара које води до гробља у Прњавору, завршено је протекле седмице. Град Шабац је за ову инвестицију определио 1,5 милиона динара. Асфалтирању су присуствовали Милан Васић, директор ЈП “Инфраструктура” Шабац, Миодраг Филиповић, руководилац Сектора за градњу у овом јавном предузећу и одборници у Скупштини града Иван Туфегџић и Милутин Јекић.
Према речима Милана Васића у будућем периоду акценат ће бити стављен на уређење гробља и центра села.
- Уређења ће свакако бити предмет ангажовања и рада од стране ЈП “Инфраструктура”. Такође, у плану је велики инвестициони циклус у граду за који је опредељено 10 милиона евра. Прављење планова, пројеката и прикупљање неопходне документације је у току – истакао је Милан Васић.
Милутин Јекић, истакао је да је уређење пута ка гробљу од велике важности.
- Како каже пословица: “Уколико не поштујете своје покојнике, не поштујете ни живе”. Ова деоница води до њива, па ће асфалтирањем земљорадницима бити лакше да дођу до својих ораница – истакао је Јекић.
Туфегџић је нагласио да је Градска управа имала слуха за захтеве које су упутили представници Савета МЗ “Мачвански Прњавор” и одборници из овог места.
- Надам се да ће се добра сарадња коју наша Месна заједница остварује са Градом наставити. Позвао бих овом приликом становнике свих месних заједница да се упишу у спискове за непосредно одлучивање и дају предлоге за пројекте који могу унапредити квалитет живота – истакао је Туфегџић.
Мештани Прњавора имаће по први пут ове године прилику да учествују у непосредном изјашњавању.
-Месна заједница Прњавор располаже са 4,5 милиона динара. Ови путем бих позвао све грађане Месне заједнице Прњавор да у што већем броју изаћу на непосредно изјашњавање и дају своје предлоге. Имамо много предлога које бисмо хтели да реализујемо уз помоћ грађана и потребна нам је њихова излазност у што већем броју рекао је - Живорад Васић, председник Месне заједнице Прњавор.

К.Ј.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa