Инфо

13. септембар 2018.13. сеп 2018.
Детаљна регулација пута Шабац-Лозница
СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

Детаљна регулација пута Шабац-Лозница

Према саопштењу Драгана Јосиповића из Одељења за урбанизам Скупштине општине Богатић, изреченог на прошлонедељној седници Скупштине општине Богатић, 21. по реду ( петак о9. 2018. године) у току је поступак израде плана детаљне регулације саобраћајнице првог Б реда Шабац-Лозница.
- Одлука је прилагођена новом планираном коридору државног пута првог Б реда Шабац-Лозница који ће једним својим краком повезати гранични прелаз Бадовинци ( Павловића мост ) са поменутим путем у месту Слепчевић, истакао је Јосиповић.
Планом детаљне регулације обухваћене су катастарске општине: Дубље, Клење и Бадовинци. Одборници Скупштине општине Богатић, прихватили су овакво образложење, а све у оквиру прве тачке дневног реда: Предлог одлуке о измени и допуни одлуке о изради плана детаљне регулације државног пута првог Б реда Шабац-Лозница у општини Богатић.
На овој седници, одржаној уочи Дана општине, једногласно је усвојено и седам других тачака дневног реда, а то су: Предлог одлуке о уклањању објеката који представљају непосредну опасност за живот и здравље људи, за суседне објекте и за безбедност саобраћаја, Предлог закључка о давању сагласности на одлуку надзорног одбора ЈКП “Богатић”, број 1.788 од 30.07.2018. године о усвајању извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈКП за период од 01. 01. – 30.06. 2018. године, Предлог закључка о давању сагласности на одлуку надзорног одбора ЈКП “Богатић” број 1.789 од 30. 07. 2018. године о кредитном задужењу ЈКП “Богатић” код Комерцијалне банке АД Београд, Предлог решења о именовању чланова школског одбора “Мачванска средња школа” Богатић и констатација престанка мандата доскорашњим члановима школског одбора, због истека рока на који су именовани, Предлог решења о именовању чланова школског одбора основне школе “Никола Тесла” Дубље и констатација престанка мандата досадашњих чланова школског одбора, због истека рока на који су именовани, Предлог закључка о давању сагласности на одлуку надзорног одбора ЈКП "Богатић" број 2.005 од 29.08. 2018. године о кредитном задужењу ЈКП "Богатић", Код Комерцијалне банке АД Београд и Одборничка питања.

Љ.Ђ.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa