Инфо

8. новембар 2018.8. нов 2018.
Саопштење за јавност

Зеленовић бранио државу

Поводом конференције за новинаре челних људи посланичког клуба СНС у Народној скупштини Републике Србије, Александра Мартиновића и Владимира Орлића, Заједно за Србију истиче да је председник странке Небојша Зеленовић у Стразбуру, на Конференцији локалних и регионалних власти, бранио државу Србију и пре свега њене грађане од политичког криминала режима коме припадају и Мартиновић и Орлић. Пуно разумевање чланова Конгреса за оно што је председник Зеленовић јуче рекао о бруталном и сталном насиљу српких власти против грађана и политичких противника, довело је до одлуке да Комитет за мониторинг ове институције буде одржан у Београду 7. фебруара идуће године.
Опасне и злослутне су изјаве ова два режимска челника о листу “Данас”. Те изјаве су доказ колико је важно данас у нашој земљи бранити слободу штампе. Позивамо све добронамерне да најоштрије осуде овакво вербално насиље.
А што се Мартиновићевих лажи о Шапцу тиче, ту не вреди трошити речи. Довољно је цитирати самог господина Мартиновића који је недавно рекао: "Ја сам за господина Александра Вучића рекао да је курир између Јоце Амстердама и Цанета Жапца. Говорио сам ствари за које сам знао да нису истините. Из ове перспективе ја сам, да извину ваши гледаоци, испао магарац".
Заједно за Србију овоме не би имала шта да дода!
ЗАЈЕДНО ЗА СРБИЈУ

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa