8. novembar 2018.8. nov 2018.
Saopštenje za javnost

Zelenović branio državu

Povodom konferencije za novinare čelnih ljudi poslaničkog kluba SNS u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Aleksandra Martinovića i Vladimira Orlića, Zajedno za Srbiju ističe da je predsednik stranke Nebojša Zelenović u Strazburu, na Konferenciji lokalnih i regionalnih vlasti, branio državu Srbiju i pre svega njene građane od političkog kriminala režima kome pripadaju i Martinović i Orlić. Puno razumevanje članova Kongresa za ono što je predsednik Zelenović juče rekao o brutalnom i stalnom nasilju srpkih vlasti protiv građana i političkih protivnika, dovelo je do odluke da Komitet za monitoring ove institucije bude održan u Beogradu 7. februara iduće godine.
Opasne i zloslutne su izjave ova dva režimska čelnika o listu “Danas”. Te izjave su dokaz koliko je važno danas u našoj zemlji braniti slobodu štampe. Pozivamo sve dobronamerne da najoštrije osude ovakvo verbalno nasilje.
A što se Martinovićevih laži o Šapcu tiče, tu ne vredi trošiti reči. Dovoljno je citirati samog gospodina Martinovića koji je nedavno rekao: "Ja sam za gospodina Aleksandra Vučića rekao da je kurir između Joce Amsterdama i Caneta Žapca. Govorio sam stvari za koje sam znao da nisu istinite. Iz ove perspektive ja sam, da izvinu vaši gledaoci, ispao magarac".
Zajedno za Srbiju ovome ne bi imala šta da doda!
ZAJEDNO ZA SRBIJU

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa