Инфо

15. новембар 2018.15. нов 2018.
ЈКП “ВОДОВОД ШАБАЦ”

Омладинска у Мајуру добија канализацију

Циљ нам је да што више суграђана прикључимо на водоводну и канализациону мрежу. Сматрам да смо до сада реализовали све што смо и планирали и да смо заслужили поверење наших
суграђана
Јавно комунално предузеће "Водовод" успешно реализује планове за ову годину. Још једна улица у Мајуру добија канализацију. Мештани су презадовољни ,јер им је на овај начин решен дугогодишњи проблем.
Директорка Водовода Даниела Ловрин Гавриловић наглашава да су све активности овог предузећа усмерене ка жељама и потребама наших суграђана.
- Циљ нам је да што више суграђана прикључимо на водоводну и канализациону мрежу. Сматрам да смо до сада реализовали све што смо и планирали и да смо заслужили поверење наших суграђана – рекла је Ловрин Гавриловић.
За грађане Мајура који живе у Омладинској улици, радови на изградњи канализационе мреже су од велике важности и изузетно су задовољни због тога што ће ускоро имати канализацију.
- За нашу улицу ово је спас. Били смо у мат позицији. Са једне стране игралиште, са друге пруга, а плацеви мали по два ара, тако да не можеш ни септичку јаму да ископаш. Добијањем канализационе мреже бићемо спашени - каже Мирослав Билановић житељ Омладинске улице у Мајуру.
Вредност радова у Омладинској улици у Мајуру износи 1,4 милиона динара.
Из Водовода најављују да се увелико планирају активности за наредну годину, док се до краја текуће години неће стајати са радовима на ширењу водоводне и канализационе мреже докле год временски услови то дозвољавају.
- Чим завршимо радове у Омладинској улици почињемо радове у улици Табановчки пут где ћемо, такође да радимо на изградњи канализационе мреже и то 730 метара. После тога радимо водоводну мрежу у улици Краља Александра у Прњавору чиме практично завршавамо грађевинску сезону за ову годину – истиче директорка Водовода.
- У циљу испуњавања захтева грађана, планирамо да следеће године радимо канализацију у Поцерском Причиновићу. Настављамо изградњу канализационе мреже у Мајуру, и такође планирамо да почнемо да радимо канализациону мрежу на Јевремовцу. Због конфигурације терена на Јевремовцу планирамо да урадимо комбиновани систем канализације користећи по први пут вакумски систем у Србији. У току је припрема планских докумената и техничке документације. Реализацијом ових пројеката хиљаду домаћинстава ће бити прикључено на канализациону мрежу - закључила је Ловрин Гавриловић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa