Инфо

5. март 2020.5. мар 2020.
Испуњење референдумских жеља грађана
ИНВЕСТИЦИОНЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДУ

Испуњење референдумских жеља грађана

После бетонирања тротоара у улици Стојана Чупића у Шапцу, прошлог петка и шире реконструкције ове улице (асфалтирање коловоза, расвета, дрворед...) сходно изјашњавању грађана на недавном референдуму, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, присуствовао је протеклог уторка извођењу истих послова (бетонитање тротоара) у улицама Камичкој и Хајдук Станка.
- Све то је, каже он уствари испуњавање жеља грађана, које су изразили на недавно одржаном референдуму, када им је постављено питање, шта желе у својој месној заједници да изграде од новца који сами издвајају. Имајући у виду да су та средства прикупљена од пореза углавном била недовољна, прискочили смо у помоћ буџетским средствима за ову намену, којих има довољно. Циљ је да испунимо жеље грађана изражене на референдуму и тако ће бити и у будуће, рекао је градоначелник Зеленовић.
Радове веома стручно и успешно изводи шабачко предузеће ”Машинокоп”. У улици Стојана Чупића са Зеленовићем су били још Божидар Катић из градског Већа и Миодраг Филиповић из Јавног предузећа “Инфраструктура”. И они су изразили позитивна мишљења о поменутим инвестиционим активностима у граду, а све с циљем лепшег и удобнијег живота становника Шапца.
Вероватно и због тога Милети Митровићу, возачу камиона ”Машинокопа”, није било тешко да дође на градилиште (Камичка улица) и ако му је остало само месец дана до заслужене пензије. Ту су млађи који ће га наследити, коментарише он.
Љ.Ђ.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa