Инфо

3. децембар 2020.3. дец 2020.
За плеј оф потврду
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

За плеј оф потврду

Пет шестина утакмице МЕТАЛОПЛАСТИКА је у Нишу била у заостатку, пролазила кроз тешке периоде, али се враћала. Када је ухватила замах, успела је да направи преокрет и у 58. минуту има чак два гола вишка, но коло среће се окретало те суботе више и чешће него иначе, те је плави тим прокоцкао два гола вишка, напад за победу, а потом из контранапада примио гол који је однео све.

ЖЕЛЕЗНИЧАР (Н) – М‘ПЛАСТИКА 34:33 (18:15)
Ниш. Без гледалаца. Судије: Милосављевић и Тривковић (оба Бешка). Седмерци: Железничар 4 (1); МП 3 (3). Искључења: Железничар 12; МП 10 минута.
ЖЕЛЕЗНИЧАР: Матовић, Коцић 18 одбрана, Бојан Радивојевић 2, Д. Стојановић, Аризановић, Петровић 6, Борис Радивојевић 1, Милосављевић 7, Анђелковић 5, Ђорђевић, А. Стојановић 4, Јестровић, Егић 5, Антић, Павловић 4 (1).
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Павковић, Додић 2, Воркапић 6, Јевтић, Писарић 7, Срдановић 5, Лисица 2, Миловановић, Трифуновић, Бомаштар, Антонијевић, Иванић 1, Бабић 4, Тодоровић, Брајовић 6.


Потребно је време за опоравак екипе, не због пораза у дербију, очекивано је утакмица могла да оде у оба смера, већ због пораза на такав начин. Ипак, времена нема. Још су Шапчани у одличној позицији за плеј оф, а победом на домаћем паркету би дошли на корак, уз слатку „освету“ Пазарцима за пораз у првом делу Б групе. Исти циљ имају и играчи Новог Пазара, уз бод мање на табели.
Гости у суботу су у изванредној форми, четири од пет победа оставрили су у последњих пет рунди, а играју довољно добро да је изненађење пораз у Аранђеловцу. Претходног викенда, иако су имали само 12 играча на рапсолагању „разбили“ су Звезду, Ракић са 14 голова и одлични Гуџевић на голу били су довољни. Лоше је почео сезону овај клуб, али је од победе над Металопалстиком преокренуо ток поставши један од фаворита за место међу четири тима.
Претходне две сезоне Шапчани нису имали проблема на свом терену са Пазаром, надамо се да их неће бити ни сада. После три меча екипу би поново требало да предводи Вуковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa