Инфо

26. август 2021.26. авг 2021.
Унапређење сарадње
Посета в.д. директора Управе за трезор Марка Гвера Лозници

Унапређење сарадње

У склопу обиласка филијала и експозитура у оквиру филијала на подручју Мачванског управног округа в.д. директор Управе за трезор Марко Гверо са сарадницима боравио је 24. августа 2021. године у Лозници. Том приликом одржан је радни састанак са градоначелником Видојем Петровићем на тему досадашње сарадње Управе за трезор и града Лознице у пружању услуга грађанима Лознице и Мачванског управног округа. Било је речи и о унапређењу сарадње и подизању нивоа квалитета у пружању услуга корисницима.

Састанку је присуствовао и начелник Мачванског управног округа Владан Красавац.

У разговору са градоначелником Видојем Петровићем и начелником Владаном Красавцем указано је на значај наставка развијања добрих односа и међусобне подршке Управе за трезор - филијале Лозница и локалне самоуправе. Анализирано је постојеће стање као и могућа решења за побољшање услуга овог републичког органа, како кроз инсталирање најсавременије опреме, уређење „шалтер сале“ тако и кроз реконструкцију самог објекта.

Градоначелник Видоје Петровић похвалио је досадашњу добру сарадњу Управе за трезор и Града Лознице. Закључено је да је оваква сарадња од изузетног значаја за све директне и индиректне кориснике буџета који користе услуге филијале у Лозници.

Директор Марко Гверо информисао је учеснике састанка да Управа за трезор спроводи процес модернизације целокупне своје мреже, коју чине 34 филијале и 110 експозитура широм Републике Србије кроз инсталирање редомата, уређаја којим се значајно утиче на смањење гужви и укида потреба грађана за чекањем у редовима, реновирање шалтер сала и друге активности које ће знатно олакшати пружање услуга грађанима.
Кабинет начелника Владана Красавца

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa