Инфо

11. новембар 2021.11. нов 2021.
Фото: Центар за социјални рад

Фото: Центар за социјални рад

Активности Центра за социјални рад у Месецу солидарности са старијима

Брига о најстаријим суграђанима

Брига о нашим најстаријим суграђанима ће и у будуће бити један од приоритета у раду Центра за социјални рад Шабац, који ће наставити са различитим видовима подршке старијим особама и побољшањем њиховог материјалног положаја- поручују у ЦСР Шабац
Поводом Месеца солидарности са старијим особама, представници Центра за социјални рад Биљана Мркоњић в.д. директора, Снежана Моравчевић, руководилац Службе за одрасле и Јована Крстић, стручни радник, посетили су Геронтолошки центар у Шапцу.

Овом приликом корисницима су уручени поклон пакети, који су обезбеђени средствима из Буџета града према Одлуци о правима и услугама социјалне заштите града Шапца. Уз поштовање свих епидемиолошких мера, ово дружење била је прилика да се заокружи добра сарадња ових институција , као и да се на састанку са директорком Геронтолошког центра Маријом Марковић и Јеленом Милошевић, градском већницом за социјална питања, рад и запошљавање договоре правци даље сарадње у најбољем интересу наших настаријих суграђана.

Фото: Центар за социјални рад


Такође, током октобра месеца стручни радници Центара за социјални рад Шабац, посетили су најстарију корисницу услуге Помоћ у кући, Веру Ковачевић, која је у октобру напунила 92 године и уручили јој пригодан поклон. Том приликом још једном је истакнут значај ове услуге за наше најстарије суграђане.

Овом приликом корисницима су уручени поклон пакети, који су обезбеђени средствима из Буџета града према Одлуци о правима и услугама социјалне заштите града Шапца


-Брига о нашим најстаријим суграђанима ће и у будуће бити један од приоритета у раду Центра за социјални рад Шабац, који ће наставити са различитим видовима подршке старијим особама и побољшањем њиховог материјалног положаја- поручују у ЦСР Шабац.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa