Инфо

25. новембар 2021.25. нов 2021.
Све бољи: А. Аиди (фото: сајт РК Алингсас)

Све бољи: А. Аиди (фото: сајт РК Алингсас)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Плави у плеј офу

Металопластика је водила тешку борбу са Југовићем, али је на крају из „Храма“ донела два бода која су осигурала и математички плеј оф тиму Миодрага Кажића. Победом Радничког у Београду су решене све дилеме по питању учесника доигравања, те ће у преостала четири кола једина неизвесност бити распоред од другог до четвртог места. У дербију у Панчеву, Динамо и Металопластика ће одлучити ко ће финиш дочекати на другом месту, све је свакако питање престижа, јер се у плеј оф не преносе бодови.

Југовић – Металопластика 32:33 (14:17)
Дворана „Храм“. Гледалаца: 650. Судије: Ковач (К. Митровица) и Милосављевић (Звечан). Седмерци: Југовић 6 (6); МП 6 (5). Искључења: Југовић 8; МП 16 минута.
МП: Павковић, Додић 2, Јевтић, Миловановић, Срдановић 5, Ф. Миловановић, Аиди 7, Антонијевић 1, Иванић, Арсић, Терзић 1, Цвијановић, Тодоровић 2 (1), Брајовић 10 (2), Миленковић 3, Мештер 2 (2).


„Пласитчари“ су у Шапцу одиграли против Динама можда и најбољи меч ове сезоне, а Панчевци су поразом од Војводине прекинули низ од четири узастопне победе. Металопластика је у серији од три победе над суботњим ривалом.

Из групе А у плеј оф ће извесно: Војводина, Металопластика, Динамо и Раднички, а из групе Б су сигурни: Партизан, Дубочица, Рудар, а једина дилема је Шамот или Пролетер, иако је Аранђеловац много ближи због три бода предности и суботњег меча са Зрењанинцима у својој дворани.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa