Инфо

17. фебруар 2022.17. феб 2022.
Руси долазе
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

Руси долазе

Млади пословни људи из Русије су посетили општину Владимирци да инвестирају уколико буду задовољни условима сарадње и једни и други. Они су понудили производе попут медијапан плоча, блажујке од квалитетног руског материјала. Имали су на увид просторе којима располаже локална самоуправа у индустријској зони. Расположење је било обострано позитивно али је до реализације пут у домену бизнис плана и препознавања сарадње.

Председник општине Владимирци Горан Зарић је пожелео добродошлицу потецијалном улагачу:
Нас интересује која је то површина потребна за ову намену да би се конкретније разматрала обострана добра воља. Напоменуо бих да и држава и локална самоуправа чине све да помогну и изнад очекивања, радне снаге има довољно а Посавотамнавска средња школа би могла помоћи да се школује неопходан кадар, рекао је Зарић.

Народни посланик Бобан Бирманчевић је изразио задовољство интересовањем Руских инвеститора очекујући конкретне потезе колико би се људи упослило и одреде рокови реализације рекавши да је тешко схватити да братске везе и блискост два председника Владимира Путина и Александра Вучића не доводи више инвестиција, приписујући то сумњичавости руске стране. Потврдио је да ће све неопходне гаранције бити испуњене и наду да ће из Русије стизати више инвеститора.

За очекивати је да Руси долазе, судећи по овом састанку.
С.К

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa