Инфо

24. март 2022.24. мар 2022.
Ново игралиште у Вукошићу
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ БРИНЕ О МЛАДИМА

Ново игралиште у Вукошићу

“Лепо је видети децу на новом игралишту са својим учитељима Милинком Трифуновић и Весном Лазаревић који брину о долазећим нараштајима. Општина је помогла новчано, а село се побринуло за радове да би углавном најмлађи могли уживати у спорту”, рекао је председник Горан Зарић
Локална самоуправа Општине Владимирци бригу о младим нараштајима конкретизује урађеним игралиштима за мале спортове, попут оног у Пејиновићу где је одбојка добила свој простор а сада се и Вукошић нашао на мапи спортских потенцијала општине. Новоизграђено игралиште ће бити место где ће се млади и остали окупљати уз углавном фудбал слабост свих. Посећујући игралиште као нову атракцију у оквиру школе, председник општине Горан Зарић и челни човек скупштине општине Раде Ковачевић нису крили задовољство:

-Лепо је видети децу на новом игралишту са својим учитељима Милинком Трифуновић и Весном Лазаревић који брину о долазећим нараштајима. Општина је помогла новчано а село се побринуло за радове да би углавном најмлађи могли уживати у спорту, рекао је председник Горан Зарић.

Председник СО Раде Ковачевић је изрекао своје задовољство виђеним:
-Улагање у младе и спортске активности увек се вишеструко исплати. Капа доле и житељима села на урађеном послу, рекао је Ковачевић.

Труд и рад уз помоћ општине формула је да се иде у корак жељи да млађи нараштаји остану на селу


Учитељ Милинко Трифуновић окружен децом је задовољно зборио:
-Ово је остварена жеља свих па и претходних учитеља Славка и Светлане Величковић. Наравно и свих оних који сада похађају школу али и генерација пре њих, речи су популарног уче.

Одборник Милета Јеличић је истакао помоћ Локалне самоуправе али и радни учинак родитеља школараца али и мештана:
-Ето направили смо и корак даље у чему нас је општина испоштовала. Захвални смо им али и одзиву мештана па се заједно можемо дичити овим тереном, речи су одборника.

А међу онима који су са осмехом на лицу дочекали на новом терену да се лопта закотрља био је и Ненад Косанић:
-Само моја фамилија је дала седам надница да сањано досањамо, морам да нагласим да имамо и две омладинске наднице, јер народски слога кућу гради, рекао је вредни млади човек.

Труд и рад уз помоћ општине формула је да се иде у корак жељи да млађи нараштаји остану на селу.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa