Инфо

23. јун 2022.23. јун 2022.
Кад “стакленици” и “мермерци” одмеравају снаге
ЧЕТВРТА КОЦЕЉЕВАЧКА КЛИКЕРИЈАДА

Кад “стакленици” и “мермерци” одмеравају снаге

Традиција кликерашких надметања настављена је у Коцељеви четвртом кликеријадом. Први пут после епидемије коцељевачки основци су се у школском дворишту надметали у три дисциплине. Сва такмичења пратио је велики број ученика, који су громогласно навијали за своје другаре.
На почетку ове забавне манифестације је најпре стручни жири изабрао најлепше кликере. Међу преко стотину изложених “стакленаца” и “мермераца” три најлепша су имали: Никола Ђурић, Анђела Ђермановић и Михаило Антонић.

Највише интересовања изазвало је такмичење најбржи кликер где је требало напунити теглу са водом носећи у једној руци чашу са водом а у другој кашику са кликером. Међу четрнаест мешовитих екипа победили су Ања Ђошић и Василије Пантелић у нижим разредима, а Тара Дацић и Будимир Бабић код виших разреда.

Најбољи играчи кликера по разредима надметали су се убацујући кликере у рупе међу борићима, на којима су свакодневно вежбали користећи велике одморе.

Победници од првог до седмог разреда су: Страхиња Бановић, Арсен Перић, Младен Неговановић, Давид Протић. Филип Ђуров, Никола Ђурић и Лазар Ђурић.

Најбољи кликераш у нижим разредима је Арсен Перић а код старијих ученика Никола Ђурић, који је и укупни победник.

Организатори овогодишње кликеријаде OШ “Мића Станојловић”, Црвени крст Коцељева и “Коцељевачка ревија” су имали велику подршку у спонзорима и наградама које су обезбедили Књижара “Интегра”, пекара “Боки 5” и “Еликсир група”.

Након Кликеријаде Црвеном крсту су предати чепови које су ученици сакупили у акцији “Чеп за хендикеп”.
В. Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa