Инфо

15. децембар 2022.15. дец 2022.
У знаку Полета и Трешњевке
ОПШТИНСКИ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВЛАДИМИРЦИ У 2022. ГОДИНИ

У знаку Полета и Трешњевке

Живот општинског фудбалског савеза у 2022. години подразумева такмичење у општинској лиги и куп огледању а сви истичу да је све протекло регуларно а по правилима фудбалског савеза Србије. Како је уведен нови систем регистрације играча и само вођење такмичења одржани су семинари и обуке за рад представника клубова, фудбалских судија и делегата и администратора такмичења. Тиме се остварила и жеља и практично стигло до циља да се само такмичење заврши без иједне грешке.



Како је 2022. година била и изборна одржане су скупштине фудбалских судија, тренера и скупштина ОФС Владимирци. Тако је председник судијске организације Милан Јаковљевић а челни човек тренерске организације Петар Лукић, док је председник ОФС Владимирци Драган Гајић. Да све функционише како приличи заслужна је Локална самоуправа Општине Владимирци па је такмичење спроведено на задовољство свих.

Победник купа такмичења је Трешњевка из Трбушца а јесењи првак општинске лиге је тим Полет из Јаловика. У савезу намеравају и даље путем пуне афирмације а тим који оперативно брине о ОФС Владимирци уз председника Гајића чине и технички секретар Дејан Јевтић док је књиговођа свих клубова Зорица Павловић.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa