Инфо

22. децембар 2022.22. дец 2022.
К. Шулц

К. Шулц

ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА

Борба за позиције

Нишки Наис није на нивоу тимова који би могли да се адекватно супротставе Шапцу и дуже од неколико почетних минута нису могли бити прави такмац ни комбин ованом тиму домаћина. Убедљива победа могла је бити још убедљивија, но ништа не мења. Шабац је раније обезбедио квалитетнију групу, плеј оф, а сада следи борба за позиције. Остаје жал за неуспесима против Партизана пре свега и Звезде, где је могао понети још неки бод овдашњи клуб у наредну фазу.

Шабац – Наис 22:9 (7:3, 8:2, 4:2, 3:2)
Градски базен. Судије: Стефановић и Јовић. Искључења: Шабац 9, Наис 11. Петерци: Шабац 1 (1), Наис 1 (1)
ШАБАЦ: Вукадиновић, Мараш, Марковић 1, Репановић, Копцев 1, Круг 2, Станић 1, Тубић 2, Шулц 5, Стојановић 1, Шакудинов 6, Гавриловић, Тохољ 3.
НАИС: Лазић, Митровић 2, Пејић, Вуловић 2, Ковачевић, Вујовић 1, Томић 1, Ћетковић, Танасијевић, Шиљ 1, Боловић 2, Лазић, Томић, Митровић.6




Од фебруара стартује друга фаза, систем је као и претходне сезоне. Следи пет мечева. На Градском базену ће гостовати: Ц. Звезда, Партизан, Раднички, Шабац ће гостовати Новом Београду и Валису, а потом следи плеј оф. Шабац је пренео три бода, пети је на табели. Битку за опстанак и преостала два плеј оф места воде Војводина, Пролетер и Наис. Вукови су такође у тој групи, али су квалитетнији ривал и неће имати проблема у освајању седмог места.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa