Инфо

26. јануар 2023.26. јан 2023.
А. Бараћ се истакао головима на Турниру

А. Бараћ се истакао головима на Турниру

ВАТЕРПОЛО: ЕВРО КУП

Који је резултат?

Питање из наслова постављамо ми вама. Када је важан меч у среду у повољнијој сте позцији, јер док читате текст знате исход који би могли само да нагађамо. Шалу на страну, резултат је на порталу Гласа Подриња, но како је ово штампано издање, можемо да се надамо да су вести повољне стигле синоћ из Будимпеште, те да је резултат такав да можемо 8. фебруара очекивати још један европски спектакл на Градском базену.

Н. Круг алтернатива на позицији центра


Мађарски клуб је први фаворит Евро купа, Шабац најпријатније изненађење, Вашаш може бити моћан и непобедив, али истовремено су неке утакмице показале да уме поклекнути не прикривши лошије стране. Јасно је ко је фаворит, али у спорту они не побеђују увек. Квалитет је на њиховој страни, као и притисак.
Реванш је 8. фебруара на Градском базену у Шапцу. Уколико је резултата такав да подгрева наду, не треба сумњати у сјајну атмосферу, пуне трибине, постављање додатне, но у сваком случају ко год дође 8. фебруара, гледаће свој омиљени против врхунског европског клуба дуге традиције из државе где ватерполо има посебан статус као спорт.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa