Инфо

9. фебруар 2023.9. феб 2023.
ОШ „Јеврем Обреновић“ - кошаркашице (фото: ССШ)

ОШ „Јеврем Обреновић“ - кошаркашице (фото: ССШ)

ШКОЛСКИ СПОРТ

Јевремова до три тријумфа

Нова година у сезони школског спорта започела је такмичењем у кошарци и баскету три на три за основне школе на нивоу округа. Кошаркашице ОШ „Јеврем Обреновић“ показале су највише међу дамама и обезбедиле тријумфом себи место на међуокружном такмичењу, последњој станици пред државно финале, а једнак успех остварили су у кошарци и играчи ОШ „Анта Богићевић“ из Лознице. Уз кошаркаше и баскеташи ове школе су првом позицијом изборили место у наредној фази. Борбу је водило осам екипа.

ОШ „Јеврем Обреновић“ - футсал тим (фото: ССШ)


Футсал екипе основаца састале су се у почетком недеље у хали „Зорка“. Ово је било градско такмичење. У конкуренцији дечака, ОШ „Јеврем Обреновић“ био је најбољи у конкуренцији десет школа, док су њихове другарице биле једина пријављена екипа у конкуренцији дама, те су аутоматски освојиле пехар и пласирале се на окружно надметање.

-Спортски савез је технички организатор, у оквиру својих редовних активности, више од 30 такмичења различитог нивоа из школског спорта. Хала је у власништву града што је важно и за школски спорт, а нама отвара могућност да се ускоро кандидујемо и за организацију републичке завршнице у некој од дисциплина – истакао је Марко Пановић, члан Градског већа задужен за спорт.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa