Инфо

29. јун 2023.29. јун 2023.
Капитен Мачве: И. Ристивојевић

Капитен Мачве: И. Ристивојевић

ФУДБАЛ: ФК МАЧВА

У Шапцу до 10. јула

Словенија најважнији део припрема. Играчи имали индивидуални план рада. Одмах рад уз лопту, уз јачање физичке спреме. Прелазни рок на почетку
Припреме за нову, трећу сезону у низу у Првој лиги шабачке Мачве званично су статровале. На првој прозивци тренера Ивана Куртушића појавила су се 24 играча и петорица чувара мреже. Нису сви чланови Мачве, седам играча и четри голмана су на проби у Поцерској. Продужен одмор су добили Павле Радуновић и Александар Поповић.

Игор Башић је напустио Мачву, Ђорђу Белићу је уговор истекао, а иако у клубу нису потврдили, голман Филип Самуровић је према натписима у више медија на прагу Чукаричког. Лука Николић се вратио са позајмице у редове београдског тима. Нових имена још нема, али је прелазни рок у почетној фази.

- Осим Белића сви играчи су уговором везани и ситуација је под контролом. Ово је прво окупљање овог лета, али су играчи имали индивидуални план рада. Деветог јула играмо против Марсоније, дан касније путујемо у Словенију, очекују нас четири припремна меча – истакао је Куртушић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa