Инфо

29. јун 2023.29. јун 2023.
Мачји потпис
Џеронимо Стилтон:

Мачји потпис

у одличним сте шапама кад су ту Шерлок и његов помоћник… односно ја! Придружите нам се док пратимо траг по траг и истражујемо доказе, све док не решимо случај. Биће то једна шерлокастична авантура, часну реч вам даје Стилтон, Џеронимо Стилтон!

У мистериозном граду Мишингтону, у којем лије киша без престанка, налази се једна необична детективска агенција у Улици сплетки број 13! Ту чувени, ексцентрични Шерлок бира најзанимљивије случајеве за истрагу, заједно са својим верним помоћником Џеронимом Стилтоном.

У Улици сплетки број 13 све одише мистеријом: дугачки ходници, шкрипа степеница, мрачна радна соба обасјана само треперавом светлошћу свеће. Управо ту, у свом фотелоку чувени детектив повремено се почасти партијом шаха! Ако игра против свог помоћника Џеронима Стилтона, партија је већ унапред добијена… јер нико није генијалнији од Шерлока!

Сумња се да се мачкодлак смуца по Мишингтону и краде вредна уметничка дела. Ипак, чувени Шерлок не верује у легенде, па се са својим помоћником баца на потрагу за лоповом и спасавање мишингтонске уметности – ово је случај који ће вас заголицати, а решење… огребати!

Серијал књига о Џерониму Стилтону у издању Вулканчића доноси низ наслова до сада необјављених на нашем језику! Књиге о авантурама чувеног миша и његове дружине преведене су на 52 језика, а продате су у преко 187 милиона примерака широм света! Џеронимо Стилтон је уредник Мишјих новости, најпознатијих новина на Острву мишева и „један врло занимљив тип, то јест миш.“ Ужива у писању књига о својим пустоловинама, које су пропраћене смехом, шаљивим досеткама и забавним преокретима. У њима га прате сестра Теа, рођак Трапола и сестрић Бенџамин – ликови који обогаћују Стилтонов живот и уотпуњују заједничке авантуре.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa