Инфо

10. август 2023.10. авг 2023.
Ф. Новаковић (фото: ВСС сајт)

Ф. Новаковић (фото: ВСС сајт)

ВАТЕРПОЛО: ЕВРОПСКО КАДЕТСКО

Борба за медаљу

Кадети затварају репрезентативно лето у Маниси. Србија у групи са: Италијом, Грчком и Холандијом. Свака позиција води даље, циљ директно четвртфинале
Јуниори су освојили сребро, пионирима је срећа са петераца однела медаљу, сениори су такође били четврти, преостали су још кадети да остваре пласман међу четири најбоља, а надамо се и прекину низ четвртих места освојивши и медаљу. Кадетска репрезентација предвођена Милошем Королијом, а у чијем саставу су Филип Новаковић, нови првотимац Шабац Елискира и Новак Лазић, првотимац Саве, наступа од уторка у турској Маниси на Европском прввенству.

У тренутку настанка текста Србија се припрема за дерби првог кола против Италије, дан касније је следио меч против Грчке, док данас (четвртак, 10. август) Србија групну фазу завршава против Холандије. Групу где је Србија чине најбоље рангиране екипе, те прве две позиције воде директно у четвртфинале у суботу, 12. августа, док трећа и четврта значе осмину финала 11. августа. Првенство траје до понедељка 14. августа када су мечеви за пласман и финале.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa