Инфо

19. октобар 2023.19. окт 2023.
Детаљ са меча Железничар – Медицинар (фото: СРЛ фб)

Детаљ са меча Железничар – Медицинар (фото: СРЛ фб)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Изазован ритам

Синоћ „медицинарке“ дочекале Раднички, у недељу гостују у Нишу. Мечеви на домаћем терену важни, сваки бод на гпостовању битан у борби за висок пласман
У прва четири кола Медицинар је два пута победио, на свом терену и два пута је поражен, на гостовању. Неочекивано је надиграо Бекамент, док су преостала три резултата реална у овом тренутку. Синоћ је гостовао поидмлађен Раднички из Крагујевца који је на путу изградње нове снажне екипе, док је недеља резервисана за Ниш.



Наис не гради, већ је изградио одличан тим и оправдано је конкурент у борби за плеј оф, према неким прогнозама је виђен међу четири најбоља тима, уз Јагодину, Железничар и Црвену Звезду. Интересантно је да су у четири кола два пута поражени у Нишу и два пута славили на гостовању. Железничар је изузетан, Младост је изненадила, синоћ су играли у Јагодини и против Медицинара свакако рачунају на бодове који ће дати замах за даље. Довели су Теодору Величковић, најбољег стрелца лиге, искусну Чочај на крилу, Марију Конатар, имају једну од најискуснијих бековских линија. задржали најбоље из претходен сезоне и сигурно су квалитетније него лани.

Медицинар нема резултатски притисак у Нишу, али поново повреде праве проблем, Александра Васић је ван строја. Краћа пауза је добродошла за опоравак неких играчица, Тамара Мандић се враћа са наступа за репрезентацију и свакако да два меча у четири дана отежавају планове, али није само Медицинар у том темпу. Послдњег викенда октобра и првог новембарског у Шабац везано долазе Јагодина и Звезда, те су изазови велики.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa