Инфо

2. новембар 2023.2. нов 2023.
Фото: Ново лице Србије

Фото: Ново лице Србије

ЗБОРНА СКУПШТИНА ПОКРЕТА НОВО ЛИЦЕ СРБИЈЕ У ШАПЦУ

Никола Митровић председник Градског одбора

Изборна скупштина покрета Ново лице Србије у Шапцу је одржана у протеклу недељу. За председника Градског одбора изабран је Никола Митровић, мастер инжињер организационих наука и дипломирани спортски менаџер. Скупштини су присуствовали председник Новог лица Србије Милош Парандиловић, председник Извршног одбора Драган Нинковић, председник омладине Александар Мандић и подпредседник Извршног одбора Срђан Веселиновић.

-Данас је злочин ако неко мисли другачије, сматра да може боље, успешније, поштеније. Свака критика власти окарактерисана је као претња, што код људи ствара страх, који прераста у незадовољство. Имајући у виду околности у којима живимо наша обавеза је да позовемо све поштене и слободне грађане да не дозволе да неко други одлучује у њихово име и на предстојећим изборима гласају по сопственом нахођењу, рекао је Никола Митровић.

Фото: Ново лице Србије


Никола Парандиловић говорио је о циљевима покрета и идеји за коју се залажу. Истакао је да представљају нову снагу на српској политичкој сцени.

-Ново лице Србије је монархистичка странка умереног десног центра. Странку сачињавају неукаљани људи које нико не може да повеже са бившом влашћу и представљамо нову снагу на политичкој сцени Србије. Данас није време да полемишемо око страначких разлика, које су свакако присутне, него да свргнемо власт која је узурпирала све институције пуних дванаест година, изјавио је овом приликом Парандиловић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa