Инфо

2. новембар 2023.2. нов 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

КОАЛИЦИЈА НАДА У ШАПЦУ

Више од избора

Протекле седмце Шабац је посетио др Милош Јовановић, народни посланик, председник Новог ДСС-а и један од лидера Коалиције НАДА. На штанду испред Поште разговарао је са грађанима о плановима за предстојеће изборе и циљевима коалиције.

Јовановић је рекао да долазеће изборе сматра можда и пресудним и да је најважније сменити Александра Вучића, а да ће након тога представљати свој програм.

Фото: "Глас Подриња"


-Александар Вучић пред нашим очима, од јануара, предаје Косово и Метохију. То је најсрамнији и најбестиднији чин који је био непојмљив за било ког Србина. Против нас се воде прљаве кампање које су се интензивирале и биће све јаче. То је доказ да се ми боримо да се ово зло коначно смени. Александар Вучић је по сваком параметру недостојан нашег народа. Не ради се само о питању Косова и Методије, које је најважније, ту су и многа друга питања. Александар Вуић је заробио ову државу, тлачи свој народ, имамо страначко запошљавање, негативну селекцију, ужасне медијске прилике. Нема већег циља од смене Александра Вучића, а када се то догоди причаћемо о нашем програму. Предуслов да се дође до бољитка је одлазак ове власти, рекао је Милош Јовановић.

Душан Радосављевић, посланик из Прњавора колације НАДА рекао је да је ова опција више од коалиције и да је подједнако важан сваки глас који на изборима оде опозицији. Најавио је и могућност формирања техничке владе уколико опозиционе опције укупно буду имале више посланика у републичком парламенту.

Фото: "Глас Подриња"


-Коалиција НАДА је једна врста националног стуба, демократског, етичког и политичког стуба, који ће стајати на становишту правде и истине. Избори који су изнуђен и који су пред нама, много су више од обичних избора, то је последња шанса да се спасе част, образ и оно што је свето у Србији. Сваки опозициони глас који се добије је усмерен ка сламању овог режима и тај глас се мора поштовати. Када се заврше избори, ако буде већина опозиционих посланика, који могу да помере режим, то се мора и десити. Тада долази до формирања техничке Владе, где ће се ослободити Србија, ослободити медији и тада ћемо изнети програм и одлучити какав је однос према ЕУ, према Русији, рекао је Радосављевић.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa