Инфо

16. новембар 2023.16. нов 2023.
Асфалт у Тришића мали
Челници општине Владимирци неуморно на терену

Асфалт у Тришића мали

Право пролеће измамило је челнике локалне самоуправе пут села а са жељом да им се реше животна питања. Пут је у првом плану а у Драгојевцу Горан Зарић и Раде Ковачевић си присуствовали почетку рада асфалтног пута у Тришића мали дугог 600 метара. Идиличан крај и задовољни мештани решили су деценијску бригу:

-Ово је део села са тридесетак младих који сада имају све услове да остану на вековним огњиштима, све кипти од младости али захваљујући челницима општине господи Горану Зарићу и Раду Ковачевићу сан је досањан. Ми дугујемо велико хвала за бригу о селу које само у овој мали има око 30 младих људи и бројну децу, презадовољан је повереник МЗ Драгојевац Младен Богдановић.


Дуго су у причи остали челници општине и грађани села свих генерација а обећања иду у сусрет жељама житеља овог села.

Била је то прилика да се са оперативном екипом ПЗП Ваљево прође и трасама асфалта који ће ових дана бити поливен и у Звезду и Кујавици. Слика задовољства житеља је била истоветна у свим срединама али то је само почетак ових јесењих радова:

-Све је у рукама оних који нас подсећају шта није урађено , истина у претходним периодима оних који су тада одлучивали о будућности села. Наше је да ослушкујемо и жеље и колико се може изађемо у сусрет опет у оквиру могућности, задовољан је Горан Зарић.


А по расположењу свих очекује нас радна и јесен и долазеће пролеће, забележено је у разговору са житељима села општине Владимирци.
С.Косанић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa