Инфо

14. децембар 2023.14. дец 2023.
Куп изазов у КШ– А. Васић

Куп изазов у КШ– А. Васић

РУКОМЕТ: КУП СРБИЈЕ

Шапчанке у Крушевцу

Медицинар гостује у Крагујевцу уз улогу фаворита. Убдљиво славио у Првенству. Металопластика директно у четвртфиналу
Шабачки Медицинар ће у претколу Купа Србије гостовати у Крушевцу, домаћем Напретку. Ово је дуел ривала из Супер лиге. Управо су они, на истом терену, затворили полусезону. Медицинар је славио убедљиву победу и вероватно да носи улогу благог фаворита и у борби за четвртфинале Купа. У осталим дуелима играју: Бор – Раднички, Ц. Звезда – Војводина, Срем (СМ) – Наиса. Победници ће у четвртфинале где их чекају: Јагодина, Железничар, Бекамент и Младост (НП), прошлосезонски учесници плеј офа.

Металопластика Елискир је у мушкој конкуренцији директан учесник четвртфинала, као и Војводина, Партизан, односно Динамо, док за преостале четири позиције боре: Врање – Дубочица, Југовић – Раднички, Гоч – Ц. Звезда, Раднички (БГ) – Обилић. Све утакмице су у среду, 20. децембра када ће бити стављена тачка на рукомет у 2023. години.

Претходне сезоне оба шабачка представника су елиминисана у четвртфиналу од ривала из Београда. Металопластика је поражена од Партизана, док је Медицинар изгубио дуел против Црвене звезде.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa