Инфо

29. фебруар 2024.29. феб 2024.
Поново клупска такмичења: ВК Шабац Еликсир

Поново клупска такмичења: ВК Шабац Еликсир

ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА

Раднички – први дерби

Наставак Супер лиге. Шест утакмица и шест дербија пред Шапчанима. Раднички још увек јак. Одлучују нијансе о победнику. Оба тима имају исти циљ
Ситуација у Србији је јасна. Нови Београд је без премца и делује као формалност њихово прво место пред нокаут фазу. Звезда је у предности, али не превеликој у односу на друге и фаворит за друго место, док Раднички, Шабац и Партизан одлучују о још два места. Вукови имају најмање шансе, али нису без истих уз јасан потенцијал да изненаде и направе пометњу.

М. Репановић – капитен екипе


Колико је у борби за полуфинале битан меч против Радничког говори управо поменуто стање. Крагујевчани немају више моћан тим као пре неколико година, али још увек имају врло квалитетан. У саставу су Јанковић, Станојевић, Шулц, Пљеванчић, све потенцијални и актуелни репрезентативци, потом Вићковић, Ранђић, Дадвани и Адеашвли и читаву деценију на клупи Стевановић. Шабац је претходне сезоне прекинуо низ неуспеха против Радничког победом на Градском базену, а уз нови тријумф направио би велики корак ка полуфиналу.

-Раднички је изузетан тим, али наш циљ је да овај део почнемо победом. Мислим да ће бити одличан меч, вероватно неизвестан и сваки детаљ може бити одлучујући. Морамо бити спремни и психички и физички. Пред нама је шест утакмица и свака је дерби где ће само максимум донети бодове. Први наредни циљ је полуфинале. Имамо добру стартну позицију, али морамо да је одбранимо у базену – истакао је Немања Личанин, стратег Шапчана.



Шабац Елискир плеј оф доигравање дочекује у непромењеном саставу. Од ове сезоне, четири првопласиране екипе ће се пласирати у полуфинале плеј офа. Шабац, током марта и априлила очекују двомечи против Радничког, Звезде и Вукова.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa