Инфо

21. март 2024.21. мар 2024.
Вукови јак изазов (фото: ВК Шабац Еликсир)

Вукови јак изазов (фото: ВК Шабац Еликсир)

ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА

Припитомити Вукове

Најважнији меч. Победа враћа сигурност у плеј оф борби. Новобеограђани појачани током зиме. Пред њима императив победе
Новобеоградски Вукови фактички су други тим Новог Београда и ако је први тим грађен да освоји све што може да се освоји, други тим је састављен тако да буде у врху домаћег ватерпола. Мало ко им је давао шансе да се пласирају међу шест најбољих, а онда су шокирали одлични Валис у Ваљеву и изборили се да буду у одабраном друштву. Наредни циљ је да уђу у полуфинале. Шабац Елискир мора да спречи „угриз вукова“.

Две екипе ће одиграти изузетно важан дуел за оба клуба. Шапчани након два пораза не смеју допустити неуспех против Вукова, јер би тог тренутка изгубили контролу своје судбине у борби за полуфинале.

П. Станић


Вукови на другој страни само победом држе прикључак са Шапчанима и Партизаном остајући у игри за полуфинале. Улог је јасан и велики. Шабац и у овај дуел улази без капитена Репановића, али то не умањује значај меча и императив.

И. Коптсев


-Они могу да изненаде било кога, а ми то не смемо дозвилити. Размишљамо само о победи и циљу који је полуфинале плеј офа. Победом све остаје у нашим рукама и то је најважније. Морамо бити целу утакмицу на високом нивоу за успех – рекао је тренер Немања Личанин.

Вукове предводи искусни Ненад Василовски. Из Партизана су стигли Смиљевић и Тртовић, од почетка су ту: Драговић, Андрин, Гак, Шофранац (стигао из Ваљева), Мушикић, Урошевић, некадашњи играч Шапца Тонковић... У Регионалној А1 лиги су стигли до трећег места. Бољи само евро тимови Приморца и Валиса. Ове сезоне Шабац их је победио у четвртфиналу Купа Србије.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa