Info

21. maj 2020.21. maj 2020.
Srbija ima treći put
OTVORENE NOVE PROSTORIJE
KOALICIJE SPS-JS

Srbija ima treći put

Želimo da pokažemo da postoji i neki treći put u Srbiji u ovom duboko podeljenom društvu u kom se sada nalazimo. Postoji i treća Srbija koja se zalaže za normalnost, komunikaciju sa svima, nove ideje
Koalicija Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije u utorak je svečano otvorila prostorije u prizemlju “Zelenog venca”. Otvaranju su prisustvovali potpredsednici SPS-a Branko Ružić i Đorđe Milićević.
-Simbolično, sa sloganima “Buđenje” i “Nešto se dešava” cilj naše koalicije jeste da se pokažu neke nove ideje i da se kroz kampanju promovišu neki novi ljudi. Želimo da pokažemo da postoji i neki treći put u Srbiji u ovom duboko podeljenom društvu u kom se sada nalazimo. Postoji i treća Srbija koja se zalaže za normalnost, komunikaciju sa svima, nove ideje. Što se tiče Grada Šapca imamo spremna konkretna rešenja i odgovore za sve probleme koji nas u ovom trenutku pritiskaju, rekao je Aleksa Ignjatović, kandidat za gradonačelnika kao nestranačka ličnost ispred SPS-a.
Otvaranje kancelarije bilo je i prilika da se okupe svi kandidati za odbornike u Skupštini Grada Šapca.
-Šapčani su svedoci jednog novog buđenja u našem gradu. Pozivamo sve građane da dođu i upoznaju se sa našim programom, sa novom idejom i novim mladim ljudima koji će predstavljati našu zajedničku listu na predstojećim izborima. Građani mogu da dođu u našu kancelariju i saznaju više o našim kandidatima i našem programu. Verujemo da je ovo najbolji način da se približimo narodu od kog su se u poslednje vreme mnogi udaljili, rekla je Milica Vasić, predsednica Gradskog odbora Nove Srbije u Šapcu.
Kancelarija je otvorena svakog dana od 10.00 do 22.00 sata.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa