15. decembar 2022.15. dec 2022.
U znaku Poleta i Trešnjevke
OPŠTINSKI FUDBALSKI SAVEZ VLADIMIRCI U 2022. GODINI

U znaku Poleta i Trešnjevke

Život opštinskog fudbalskog saveza u 2022. godini podrazumeva takmičenje u opštinskoj ligi i kup ogledanju a svi ističu da je sve proteklo regularno a po pravilima fudbalskog saveza Srbije. Kako je uveden novi sistem registracije igrača i samo vođenje takmičenja održani su seminari i obuke za rad predstavnika klubova, fudbalskih sudija i delegata i administratora takmičenja. Time se ostvarila i želja i praktično stiglo do cilja da se samo takmičenje završi bez ijedne greške.



Kako je 2022. godina bila i izborna održane su skupštine fudbalskih sudija, trenera i skupština OFS Vladimirci. Tako je predsednik sudijske organizacije Milan Jakovljević a čelni čovek trenerske organizacije Petar Lukić, dok je predsednik OFS Vladimirci Dragan Gajić. Da sve funkcioniše kako priliči zaslužna je Lokalna samouprava Opštine Vladimirci pa je takmičenje sprovedeno na zadovoljstvo svih.

Pobednik kupa takmičenja je Trešnjevka iz Trbušca a jesenji prvak opštinske lige je tim Polet iz Jalovika. U savezu nameravaju i dalje putem pune afirmacije a tim koji operativno brine o OFS Vladimirci uz predsednika Gajića čine i tehnički sekretar Dejan Jevtić dok je knjigovođa svih klubova Zorica Pavlović.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa