Инфо

22. март 2018.22. мар 2018.
СЕЗОНА ИЗНАД ОЧЕКИВАЊА
КОШАРКАШИЦЕ ШЕСТЕ НА КРАЈУ ПРВЕ ЛИГЕ

СЕЗОНА ИЗНАД ОЧЕКИВАЊА

Освајање шестог места и мирна сезона без великих осцилација превазишли су планове управе и стручног штаба сениорки Омладинског кошаркашког клуба “Шабац”. Уз половичан учинак тренер Перић истиче добре наступе младих кошаркашица пониклих у клубу
У 22 утакмице остварено је 11 победа и исто толико пораза, те је и крајња позиција на самој средини. Сви у клубу ће сезону 2017/18. памтити као успешну, ону где су циљеви прокламовани претходног лета, не само остварени, већ и превазиђени. Практично су постојала два незванична надметања. Једно, за плеј оф, чинило је пет екипа, а “поражен” је изашао нишки “Студент”, а другу су водиле остале екипе како би избегле борбу за опстанак. У тој “другој”, Шапчанке су биле најбоље, а у нижи ранг ће “Шумадија” и “Вршац”.
- Презадовољан сам сезоном. Почели смо Лигу без неколико кошаркашица које су наступале за нас претходне сезоне. По именима смо били слабији, али по резултатима бољи, место више и победа више. Бојана Стевановић је и ове године најбоља у Србији по учинку, а посебно морамо бити поносни на младе играчице, из наше школе, које су спремно дочекале и апсолутно искористиле прилику – истиче тренер Срђан Перић.
У ОКК Шапцу су сада фокусирани на финиш сениора, али и квалификације јуниорки за државно првенство.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa