Инфо

5. јул 2018.5. јул 2018.
Србија има алтернативу
У ШАПЦУ ЗАСЕДАО ИЗВРШНИ ОДБОР НАРОДНЕ СТРАНКЕ

Србија има алтернативу

Чланови извршног одбора Народне странке одржали су радни састанак у просторијама ове странке у Шапцу.
Поред чланова извршног одбора овом састанку присуствовали су и сви председници градских и општинских одбора, као и повереници Народне странке са територије Мачванског окурга.
- Шабац јасно показује да Србија има алтернативу актуелној власти. Ово је још један корак у нашим напорима да се формира инфраструктура Народне, не инфраструктуре ради већ да би показали да још постоје људи способни и вољни да се боре за будућност ове земље и овог народа. На нама је да покажемо да Србија има избора, да нису и да нисмо сви исти, да постоји потпуно јасна и озбиљна алтернатива актуелној државној власти. И то је предуслов да се оконча терор једне организоване, уцењене и подмићене мањине над већином грађана Србије. Овде смо да кажемо и покажемо да Србија има избора и да Србија има за кога да гласа – рекао је повереник Народне за Мачвански округ Божидар Катић.
Одлуком да се седница Извршног одбора одржи у Шапцу пружа се подршка једином слободном граду, показује брига за очување демократије и истиче пример Шапца као нешто чему треба тежити.
- Ово што данас ради Шабац то ће сутра бити цела Србија. Формирање опозиционог Савеза иде јако добро, сазрела је свест код већине опозиционих странака да не смемо дозволити шовинизам малих разлика нити смемо дозволити себи да се разликујемо по ситницама које су много мање битне од онога што нас све спаја, а то је питање економских и политичких слобода у нашој земљи – истакао је председник Извршног одбора Народне Владимир Добросављевић.
Извршни одбор је у закључцима навео да је задовољан растом и развојем Народне, истичући да је већ сада она највећа опозициона организација у Србији, са више од 100 градских и општинских одбора.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa