Инфо

5. јул 2018.5. јул 2018.
Крупањ – први пут
МЕЂУНАРОДНИ РУКОМЕТНИ КАМП

Крупањ – први пут

Пре два дана стартовао је први међународни рукометни камп у Крупњу – Handball camp 2018, чију организацију “потписује” некадашњи рукометаш, а данас рукометни тренер Миодраг Кажић. Током седам дана рукометно знање ће употпуњавати око 100 младих из Шапца, западне Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине.
-Лети је углавном пауза у раду млађих категорија, односно у школама рукомета, те је превасходни циљ да се све пропуштено током сезоне, сада постави на праве основе и допринесе напретку младих рукометаша у области рукометне технике. Два пута дневно су тренинзи, потрудили смо се да обезбедимо све услове за релаксацију учесника између тренинга, а велика жеља је да ово постане традиционални камп, лидер у западној Србији јер сви који су играли рукомет знају каква су благодет кампови, спајају рад, напредак, познанства, дружење – истиче Кажић.
Уз Кажића са полазницима раде тренери: Јокић, Николајевић, Димић, а са голманима Дарко Арсић, доскорашњи голман “Металопластике”.
-Сваки дан ћемо имати једног госта, доласке су потврдили: Игор Бутулија, Милутин Шиле Драгићевић, Ђорђе Теодоровић, Веселин Вуковић и Веселин Вујовић – додаје Кажић.
Камп је стартовао 3. јула и траје до уторка, 10. јула.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa