Инфо

15. новембар 2018.15. нов 2018.
Пријатељство  изнад свега
ПРИЈЕМ ЗА РУКВОДСТВО КРОСА РТС

Пријатељство изнад свега

Шабац и Крос превазишли ниво сарадника, постали пријатељи. Напредују заједно. На наш град се рачуна и у наредним годинама
Ове године Шабац је победио Зајечар и Рековац по масовности. Крос стазом на комплексу „Стари Град“ трчало је близу 2.000 учесника, више него било где и то је само још једна у низу потврда да је сарадња града и традиционалне спортско-едукативне манифестације пун погодак.
-Ми смо пријатељи и долазак у Шабац је долазак код пријатеља. Није само Шабац нама значајан због бројности, већ је пример организације до најситнијих детаља. Од припремљености стазе, припреме трка, подршке учесницима пре и после трке, рачунарског центра који одмах објављује резултате, све то чини да Шабац буде организатор на европском нивоу. Признања и поклони одлазе у праве руке, у то смо уверени – истакао је Стеван Ковачевић, оснивач Кроса.
У Градској кући госте из Београда угостили су председник Скупштине града и председник Организационог одбора Кроса Немања Пајић, градски већник за спорт Драган Николић, односно некадашњи атлетичари, а сада значајни чиниоци организације Борко Антонић, Драган Весковић, као и председник Спортског савеза Шапца Веселин Вуковић.
-Долазе нам пријатељи и зато овај пријем некада делује неформално јер „званична“ нота није део пријатељских сусрета. Нама је част и задовољство да, из године у годину будемо домаћини и свакако планирамо да то будемо и у наредним годинама. Крос је величанствена манифестација, не промовише само спорт већ и здрав живот, праве вредности. Трудимо се и ми да га обогатимо, те смо ове године увели и трку ученика школе за децу са посебним потребама што су сви означили као пун погодак. Надамо се да ће и други следити наш пример. Једва чекамо поновни сусрет – рекао је Немања Пајић.
Пајић је, у име Града примио плакету и уметничку слику, дар организатора, а посебна признања додељена су Драгану Николићу и Драгану Весковићу.
Б. Д.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa