Инфо

17. децембар 2020.17. дец 2020.
Тешки изазови у низу
КОШАРКА: ЛИГЕ СРБИЈЕ

Тешки изазови у низу

Црвена Звезда је један од главних, ако не и највећи кандидат за титулу и то су нажалост осетиле младе играчице шабачке ДУГЕ претрпевши врло убедљив пораз. Победиле су „црвено-беле“ 72:38 (Р. Степановић 14 поена, Јозић 7, Продановић 6). Нико реалан није ни могао очекивати више у Београду, а низ тешким мечева тек је на почетку. После Београђaнки у гостима, Шапчанке очекују Београђанке, други вечити ривал, Партизан у Шапцу.

Некадашњи шампион је квалитетом иза Звезде, али је свакако квалитетан колектив са неколико искусних кошаркашица као што су: Каралић, Стојановић, Луковић, Добровина и неколико талентованих младих кошаркашица. У првом делу сезоне Дуга је пружила одличан отпор у Београду, одлучивале су нијансе у финишу, али у том мечу, шабачки тим био је јачи за Американку Марфи и спремнији тим који није имао непланирану, дугу паузу недавно.
После Партизана Дугу очекује још гостовање Арт баксету, још једном тиму са шампионским амбицијама, а преостаао је и одложен меч против крагујевачког „Радничког“.

Победнички из Прибоја
Кошаркаши М015 остварили су важну победу у борби за опстанак на тешком гостовању у Прибоју. Шапчани су славили резултатом 80:72 (20:16, 20:24, 16:14, 24:18), што је њихов четврти тријумф ове сезоне у 11 одиграних мечева. Очекује их тежак задатак у наредном колу када у Шапцу, у суботу, од 13:30 буде гостовао другопласирани „Златар“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa