Инфо

23. децембар 2021.23. дец 2021.
Фото: инст. профил клуба, КК М015

Фото: инст. профил клуба, КК М015

КОШАРКА: ПРЛ „ЗАПАД“

М(аксимум) 015

Победом у Подринском дербију против Лознице, кошаркаши шабачког М015 задржали су и после 11 кола максималан учинак у својој групи Прве регионалне лиге, математички су обезбедили прво место и на крају овог дела такмичења. Лозница је пружила добар отпор, али квалитетом није успела да парира Шапчанима. М015 је славио 88:78, највише захваљујући одличној другој четвртини.

Пласман у доигравање за виши ранг одавно је обезбеђено, али наредна два дуела су изузетно важна, јер ће вероватно два тима, а један свакако обезбедити пласман у доигравање, те ће се бодови против њих преносити и на наредни степен такмичења. Најпре ће Шапчани гостовати у Ивањици, потом дочекати Студент из Бајине Баште, оба су у топ четири тима, да би меч без резултатског значаја могао бити дуел против Златара.

Места у вишем рангу, Другој лиги, има само за једну екипу, у другој групи је још занимљивије. Извесно је да ће у бараж крагујевачки Раднички, Јагодина, близу је Велика Плана, док ће се до последњег кола водити борба између Пожаревца и Параћина. Лидер је Раднички, али уз два пораза и следи дерби у Јагодини.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa