Инфо

23. фебруар 2023.23. феб 2023.
М. Тубић у дуелу против Ц. Звезде

М. Тубић у дуелу против Ц. Звезде

ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА

Пауза пред одлуку

Шабац је био близу да после велике доминације против Партизана, савлада и други београдски тим, великог ривала и тако остави отвореном и борбу за треће место пред плеј оф. Имали су домаћи и плус два почетком последње четвртине, но неколико минута ефикасне игре гостиију у мечу са мало голова донело је преокрет и од 5:3, Звезда је стигла на 6:5 и освојила бодове.

Шабац – Црвена звезда 5:6 (1:1, 3:2, 0:0, 1:3)
Градски базен. Гледалаца: 900. Судије: Виријевић и Раковић. Искључења: Шабац 10, Црвена звезда 10. Петерци: Шабац 1 (0), Црвена звезда 1 (1).
ШАБАЦ: Живојиновић, Мараш 1, Марковић, Репановић 1, Копцев, Бараћ 1, Станић, Тубић, Кораћ, Стојановић 2, Шакудинов, Гавриловић, Тохољ. Тренер: Личанин.
Ц. ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 1, Гајић, Марковић, Суботић, Васић 1, Банићевић, Басара, Вукићевић 3, Семан, Милојевић, Радовић 1, Ивановић, Данковић.


Јасно је да ће прва три тима водити борбу за прве три позиције пред нокаут фазу, с тим да је Нови Београд најближи првом месту, док ће Шабац и Партизан бити у дуелу за четврто место, уз реалан сценарио да ова два тима играју и у четвртфиналу плеј офа.

Пауза у домаћој лиги је током целог марта, а првог априлског дана Шапчане очекује гостовање у Ваљеву. Очекивана победа, уз пораз Партизана против Новог Београда померила би Шабац на позицију четири. Раднички из Крагујевца је гост на Градском базену у последњем колу, осмог априла.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa