Инфо

11. мај 2023.11. мај 2023.
Припрема државног
РУКОМЕТ: МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

Припрема државног

Млађе категорије затварају сезону. Успешни наступи у регионалним лигама. Две селекције Металопластике доминантне. Претходног лета једно одличје
Супер лиге регионалних рукометних савеза за млађе категорије или су окончане или су у завршној фази, те се екипе већ припремају за завршна такмичења на државном нивоу. Шабачки представници су на путу ка последњој фази.

Медицинар, селекција до 14 година, обезбедила је недавно пласман на завршницу освајањем трећег места у Супер лиги РСЦС. Екипа коју предводи Тања Поднар наступаће од 19. до 21. маја на завршници државног првенства, што ће бити и последње такмичење за Медицинар у овој сезони.



Селекције Металопластике до 12 и 14 година су раније обезбедиле прва места у Супер лиги РС Војводине, оба тима су била доминантна и на завршницу одлазе као једни од фаворита за висок пласман. Селекција до 16 година је имала променљиву сезону, али је у завршници поправила форму и победа уз реми у последњем колу донели су пласман на четврту позицију иза Војводине, Хајдука и Динама.

На државном првенству учествује у свим категоријама по 12 екипа подељених у четири групе са по три тима. Победници улазе у полуфинале. Претходне сезоне медаљу за шабачки рукомет обезбедила је Металопластика до 12 година, предвођена Милошем Митровићем, која је постала вицешампион.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa