Инфо

29. јун 2023.29. јун 2023.
Отказани летњи планови
ФУДБАЛ: СУ ДЕЛКЕ ФУДБАЛ

Отказани летњи планови

Све манифестације које је Спортско удружење „Делке фудбал“ планирало за јун и јул су отказане. Неће бити Ревије фудбала за играче од 18 до 23 године, нити планираних ревијалних утакмица, догађаја посвећених преминулим Душану Трбојевићу и велианима који нису са нама из наше подручја, односно едукација за тренере и судије најављене и у Гласу Подриња.

-Нисмо добили дозволу за коришћење терена у Богатићу и нисмо у могућности да реализујемо планирано. Почетком године смо се одрекли средстава из општине, више нисмо корисници. Како није било одговора на позиве за сусретом са руководством Општине, донели смо одлуку да откажемо све – појашњава оснивач Удружења, фудбалски тренер, некадашњи голман и арбитар Миодраг Делић, али додаје и да ово није крај Удружења, већ нови почетак од пете годишњице рада.



-Фудбал је мој живот и имам подршку пријатеља и сарадника да трајемо и даље. Успели смо да доводимо великане, да долазе највећа имена нашег фудбала. Нови план је да два пута годишње окупљамо селекцију састављену од спортских пријатеља, естрадних уметника, војника, полицајаца, свих који желе да помогну. Бићемо на располагању за хуманитарне догађаје, промоцију спорта, фудбала, где год нас позову, а већ има интересовања у Србији и иностранству. Ревије и афирмација младих остају за иностранство – закључује Делић.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa