Инфо

29. јун 2023.29. јун 2023.
Општина даровала нову столарију
УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ

Општина даровала нову столарију

Из Владимираца стиже и нова лепа прича у којој је Локална самоуправа препознала шта тишти Удружење пензионера и помогла да се услови за рад и дружење учине бољим.

Председник удружења Мирко Лазаревић задовољно истиче захвалност на помоћи и до у детаље појашњава да је за њих немерљива. Скоро пола милиона динара издвојено је да се замени дотрајала столарија новом и најквалитетнијом и то седам врата и пет прозора у Владимирцима, а у Дебрцу уз улазна врата и два мања прозора.

Из удружења најављују и скорашње излете, ексурзије и дружења те бројне набавке, од угља која је скоро завршена преко огревног дрвета чију је набавку омела обилна киша уз очекивања да ће то ускоро бити превазиђено. Уз друге бројне набавке и повољности из удружења истичу и захвалност Црвеном крсту општине који је увек ту да притекне у помоћ још једном истичући немерљиву помоћ општине, која опет тиме показује колико брине о својим пензионерима.


Заблистале су просторије удружења али ту није крај. Челни двојац Локалне самоуправе, председник општине Горан Зарић и СО Раде Ковачевић најавили су и набавку канцеларијског намештаја, столова и столица за клуб пензионера а тренутно су у току радови после уградње на молерским и другим пословима.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa