Инфо

14. септембар 2023.14. сеп 2023.
Мирно у наставку: Куртушић и Ристивојевић

Мирно у наставку: Куртушић и Ристивојевић

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Инђија за сладокусце

Мачви је досуђен једанаестерац, али је потом одлука промењена, Мачва је била ближа победи на гостовању у Вршцу, донела је вредан бод. Није остварена трећа победа ове сезоне, но настављен је низ без пораза и генерално увертира за дерби у Шапцу је направљена. У суботу у Поцерској гостује Инђија, тим који увек фигурира као суперлигашки кандидат. Табела и игра показују да то није случајно.

Почели су поразом, а потом су на гостовању играли боље него на домаћем терену. Освојили су три бода у Вршцу и Новом Саду, пораза нису имали више. Ђурић и Стевановић су напустили тим од играча са већом минутажом, а ангажовано је више од десет играча. Милошев, Суботић и Маричић, суперлигашки играчи су појачали навалу, као и такође искусни дефанзивци Ђурић и Јањић.

ОФК Вршац – Мачва 0:0 (0:0)
Вршац. Гледалаца: 400. Гл. судија: Данило Јеринић (Београд); помоћници: Тошић (Власотинце) и Шошкић (Београд). Жути картони: Томић (Вршац); Радуновић, Сладојевић, Савковић, Пеаце (Мачва).
ВРШАЦ: Андријанић, Петрић, Зоћевић (Грек), Брауновић (Миливојевић), Лазевски, Чејић (Главинић), Шериф, Томић, Килибарда (Силва), Сташевић (Терзић), Миладиновић.
МАЧВА: Гочманац, Јовановић, Ристивојевић, Сладојевић, Савковић, Јововић, Новаковић, Мијаиловић (Петровић), Пеаце, Радуновић (Марковић), Пејовић (Бранковић, Стевановић).


Оба тима су у доброј серији, а обећава пред дерби и традиција међусобних дуела у Шапцу где је увек фудбал био добар и ефикасан, иако оба тима важе за дефанзивно оријентисана. У Супер лиги је било 2:2, пре две сезоне је Мачва славила 2:1, а претходне је опет било 2:2 у Шапцу. Ремијем тешко да би било ко од ривала био задовољан.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa