Инфо

14. септембар 2023.14. сеп 2023.
Тенисери са тренером Васићем (фото: ТСС)

Тенисери са тренером Васићем (фото: ТСС)

ТЕНИС: ПРВЕНСТВО БЕОГРАДА

Павловић двоструки шампион

Млади тенисери из Прњавора, чланови клуба „Младост“ освојили су два прва, једно друго и једно треће место на отвореном Првенству Београда.

Најснажнији утисак оставио је Стефан Павловић, годинама предвиђен за конкуренцију до 12 година, успео је да постане двоструки шампион. Био је најбољи у својој категорији, а потом и у конкуренцији две године старијих играча. Распоред је био такав да је играо у кратком интервалу више мечева, а иако на старту није пружао најбољи тенис, како је турнир одмицао играо је све боље. Упркос умору, у великим финалима је показао најбоље мечеве у каријери и освојио титуле.

Реконструкција терена
Јуниорска репрезентативка Теодора Костовић припремала се овог лета у Прњавору за јуниорски Вимблдон, на једином травнатом терену у Србији. Како истичу у ТК Младост, наредне године очекују још неколицину играча, те да је извршена реконструкција заштитне ограде, куповина нове бленде, изградња западне трибине са 120 седишта, као и уређење простора и прилаза иза ње, односно постављање новог пода.


Валентина Севић је била дебитант на великом турниру, али је успела да стигне до финала категорије до 12 година и освојио сребро на првом наступу, док је Теодора Веселиновић застала тек у полуфиналу и себи и клубу донела је бронзу у категорији до 12 година. Близу одличја била је и Теодора Вујиновић, но у изједначеном мечу је претрпела пораз у четвртфиналу категорије до 14 година.

Играче Младости предводио је тренер Дејан Васић који је истакао да су за велики успех најзаслужнији играчи који су предани, посвећени, нагласивши посебно труд да редовно тренирају ван Прњавора, јер не поседују терен са подлогом где је игран београдски турнир.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa