Инфо

14. март 2024.14. мар 2024.
Кадетска репрезентација (Фото: РСС)

Кадетска репрезентација (Фото: РСС)

РУКОМЕТ: РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА

ЕХФ недеља

Сениори, јуниори и кадети, најбољи у избору рукометних селектоа Србије окупљају се у ЕХФ недељи, што је означило репрзеентативне обавезе за десет шабачких рукометаша. На списку селектора Ројевића сениора, скраћеном списку, нашло се име бека Милана Јовановића, док је селектор јуниора Ђорђе Теодоровић, наш суграђанин, међу изабране селектовао пет играча из Шапца.

На списку је средњи бек Вукашин Антонијевић, рукометаш словеначког Цеља, као и четири играча Металопластике Еликсир. Филип Миловановић и Милија Паповић на крилним позицијама, Брана Марковић кандидат на позицији десног бека и Игор Миловановић, пивотмен шабачке екипе. Међу најбољим кадетима у избору Дарка Тривковића и његовог асистента, рекордера Металопластике Милоша Митровића, налазе се имена квартета шабачке Металопластике: Вања Дамњановић (голман), Вук Стојићевић (пивотмен), Вукашин Павловић (средњи бек) и Петар Поповић (десни бек).

М. Јовановић (фото: РК МП Еликсир)


Сениори два пута у Пољској играју против домаће селекције као припрему за бараж пред Светско првенство, док јуниори тренирају заједно у Врњачкој Бањи, али овај пут неће играти пријатељске утакмице, као ни кадети који тренирају у Врбасу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa