20. septembar 2018.20. sep 2018.
OZBILjNI I MOTIVIŠUĆI IZAZOVI
RADNIČKI I MAČVA PRED DOMAĆIM NAVIJAČIMA

OZBILjNI I MOTIVIŠUĆI IZAZOVI

Šapčani i Bogatinci, posle prvih poraza ove sezone, žele nove bodove. Bogatić je verovatno favorit protiv “Stobeksa”, dok u Šabac stiže ekipa bez poraza koja važi za najozbiljnijeg kandidata za viši rang
Posle slasti pobeda, zadovoljstva remijima u gostima, došlo je vreme i za prve gorke ukuse poraza Šapčana i Bogatinaca. S po četiri gola u mreži ispratili su ih u Lešnici i Krupnju, no još su pri vrhu ovdašnji timova, a uvećanje salda žele već za vikend.
Onima koji slabije poznaju geografiju, lokacija sela Vrelo nije tačno poznata, no kada se kaže da je iz tog sela rodom Nemanja Matić, naš reprezentativac, odmah govorimo o nacionalno poznatom mestu. Kao i “Radnički” i ekipa “Vrelo Sport” protekle sezone je ušla u zonski rang, no uslovi u kojima rade i finansijska stabilnost kluba dali su veliku potporu za vrhunske ambicije i u višem rangu. Od starta su svrstani među favorite za Srpsku ligu “Zapad”, a oni nisu opovrgavali tvrdnje, iako nisu ni jasno rekli da im je cilj viši rang. Vikend pred nama donosi u Šabac gostovanje ekipe koja nema poraz u prva četiri kola. Ribnica i Valjevo su rutisnki savladane u Vrelu, a osvojen je i vredan bod na gostovanju lideru u Brezovici. Jedini, recimo kiks, bio je remi u Ljigu, ali daleko od toga da je “Spartak” lak rival.
Iako dolaze jaki gosti, “Radnički šabački” se ne odriče pobedničkih ambicija. Kako ističu u klubu, pobeda je uvek cilj, a posebno na domaćem terenu. Pre svega loša igra u nastavku “crvene” iz Šapca je koštala poraza u Lešnci, no svakako da je jak rival, realan epitet derbija i sve veća podrška sa tribina, motiv za “Radnički” da pruži dobru igru, gledaoci uživaju, a svi se nadaju i upotpunjavanju uživanja kroz bodove.
“Mačva” je odigrala slabo u Krupnju i izabranici trenera Baljaka treba što pre da zaborave taj meč, ništa tu nije bilo za pamćenje. Ipak, sada im u goste stiže protivnik po meri, iskusan zonaš, solidan tim, ali i ekipa koja može da se savlada, “Radnički Stobeks”. Protivnici “Mačve” su slabo startovali. Izgubili su u Ljigu, igrali nerešeno sa Valjevcima, potom izgubili u Šapcu, ali su se povratili posle pobede nad “Zadrugarom” i bodovi im znače beg iz opasne zone. Bogatić očekuje pobedu, gosti su rasterećeni, potencijal za dobar meč je svakako tu. Oba meča startuju od 15:30 u subotu, 22. septembra.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa